Răspuns :
adunam ecuatiile
2a=1966
a=1966/2
a=983
983-b=956
b=983-956
b=27
c=42a=42*983=41286
2a=1966
a=1966/2
a=983
983-b=956
b=983-956
b=27
c=42a=42*983=41286
a=965+b
956+b+b=1010
2b=1010-956
2b=54
b=54:2
b=27
a=956+27
a=983
c=42a
c=42x983
c=41286
956+b+b=1010
2b=1010-956
2b=54
b=54:2
b=27
a=956+27
a=983
c=42a
c=42x983
c=41286
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!