Răspuns :
1 pe 2+3pe 4cu 2,1 pe3+5pe6cu 5,2pe3+7pe9cu 7,2pe5+7pe15 cu3 5pe6+1p12cu 8
deci avem asa 1 pe 2+3 pe 4= amplifici pe 1 pe 2 cu 2 =2 pe 4 + 3 pe 4
1 pe 3+5 pe 6=amplifici pe 1 pe 3 cu 2=2 pe 6+5 pe 6
2 pe 3+7 pe 9=amplifici pe 2 pe 3 cu 3=6 supra 9+7 supra 9
2 pe 5 + 7 pe 15=amplifici pe 2 pe 5 cu 3=6 supra15 +7 supra 15
5 pe 6 + 1 pe 12= amplifici cu 2 pe 5 pe 6 cu = 10 pe 12 + 1 pe 12
(supra sau pe inseamna acelasi lucru)
1 pe 3+5 pe 6=amplifici pe 1 pe 3 cu 2=2 pe 6+5 pe 6
2 pe 3+7 pe 9=amplifici pe 2 pe 3 cu 3=6 supra 9+7 supra 9
2 pe 5 + 7 pe 15=amplifici pe 2 pe 5 cu 3=6 supra15 +7 supra 15
5 pe 6 + 1 pe 12= amplifici cu 2 pe 5 pe 6 cu = 10 pe 12 + 1 pe 12
(supra sau pe inseamna acelasi lucru)
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!