Răspuns :
(+)+(+)=(+)
(+)+(-)=(-)
(-)+(-)=(-)
(+)-(+)=(+)
(-)-(-)=(-)
(+)-(-)=(+)
(+)+(-)=(-)
(-)+(-)=(-)
(+)-(+)=(+)
(-)-(-)=(-)
(+)-(-)=(+)
-·+=-
-·-=+
+·-=- iar la adunare sau scadere daca ai semne diferite adica minus si plus se pune semnul celui mai mare si ele se scad
-(-)=+
-(+)=-
-·-=+
+·-=- iar la adunare sau scadere daca ai semne diferite adica minus si plus se pune semnul celui mai mare si ele se scad
-(-)=+
-(+)=-
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!