Răspuns :
a+b+c = 659725
a+b = 495625
b+c = 344999
==> 495625 + c = 659725 ==> c = 659725 - 495625 = 164100
b + 164100 = 344999 ==> b = 344999 - 164100 = 180899
a + 180899 = 495625 ==> a = 495625 - 180899 = 314726
R: a = 314726 ; b = 180899 ; c = 164100
a+b = 495625
b+c = 344999
==> 495625 + c = 659725 ==> c = 659725 - 495625 = 164100
b + 164100 = 344999 ==> b = 344999 - 164100 = 180899
a + 180899 = 495625 ==> a = 495625 - 180899 = 314726
R: a = 314726 ; b = 180899 ; c = 164100
notand datele problemei obtinem:
a+b+c=659725
a+b=495625
b+c=344999 , de unde b =344999-c
inlocuind in prima relatie obtinem :
a+344999-c+c=659725 ( c cu c se reduc)
a=314726
inlocuind , c=164100 , b=180899
a+b+c=659725
a+b=495625
b+c=344999 , de unde b =344999-c
inlocuind in prima relatie obtinem :
a+344999-c+c=659725 ( c cu c se reduc)
a=314726
inlocuind , c=164100 , b=180899
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!