Daca x aprtine i aratati ca expresia E(x)=(2x+1) la a doua + (x-2)(x+2)-3x la a doua _14 poate fi scrisa sub forma E(x)= x la a doua +6x+10. Imi trebuie un raspuns urgent!!
E(x)=(2x+1)la a doua+(x-2)*(x+2)-3x la a doua-14 E(x)=4x la a doua+4x+1+x la a doua-4-3x la a doua-14 E(x)=2x la a doua+4x-17,deci nu poatefi scrisa sub formaE(x)=x la a doua+6x+10
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!