Răspuns :
√2010+2(1+23+3+...+2009)=√2010+2(2009*2010/2)=√2010+2009*2010=√2010(1+2009)=√2010²=2010
pot sa te ajut cu ce stiu, mai departe faci tu, eu inca nu am invatat
x = √2010 + 2 * (1 + 2009)/2 * 2009 = √2010 + 2 * 1005 * 2009 = √2010 + 2010 * 2009 = √2010 + 4 038 090 = √4 040 100 = 2010
x = 2010
lucreaza tu mai departe, acum il ai pe x
totul este sub radical, dar n-am stiut cum sa-l pun
x = √2010 + 2 * (1 + 2009)/2 * 2009 = √2010 + 2 * 1005 * 2009 = √2010 + 2010 * 2009 = √2010 + 4 038 090 = √4 040 100 = 2010
x = 2010
lucreaza tu mai departe, acum il ai pe x
totul este sub radical, dar n-am stiut cum sa-l pun
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!