Din relaţie avem ca c=120+b. Rezulta ca b=c-120
Acum înlocuim a+c- 120 =866. Simplificăm a+c=866+120=986. De aici afli mai departe ce îţi trebuie ţie. Eu am simplificat un pic ca sa îţi fie mai uşor.
Răspunsul final este 1252+123b
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!