Răspuns :
a+b=56=>a=56-b
2a+3b=149
2(56-b)+3b=149
112-2b+3b=149
b=149-112=>b=37
a=56-37=>a=19
2a+3b=149
2(56-b)+3b=149
112-2b+3b=149
b=149-112=>b=37
a=56-37=>a=19
A+B=56
2A+3B=149
INMULTIM PRIMA RELATIE CU 3 SI OBTINEM:3A+3B=168
2A+3B=149
SCADEM CELE DOUA RELARII SI OBTINEM:A=168-149
A= 19
SI CUM A+B=56
19+B=56 DIN RELATIA ASTA REZULTA CA :B=56-19
B=37
2A+3B=149
INMULTIM PRIMA RELATIE CU 3 SI OBTINEM:3A+3B=168
2A+3B=149
SCADEM CELE DOUA RELARII SI OBTINEM:A=168-149
A= 19
SI CUM A+B=56
19+B=56 DIN RELATIA ASTA REZULTA CA :B=56-19
B=37
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!