Răspuns :
x=5 la puterea 2-2 la puterea3*3
y=3 la puterea 4-2*3 la puterea 3-2*3-2
x la puterea y
y la puterea x
x=5 la puterea0 la puterea9=1 la puterea 9=1 ⇒ x=1
y=3 la puterea 6 la puterea 5=3 la puterea 6*5=3 la puterea 30 =27000⇒y=27000
x la puterea y= 1 la puterea 27000⇒ y=1
y la puterea x =27000 la puterea 1 ⇒x=27000
y=3 la puterea 4-2*3 la puterea 3-2*3-2
x la puterea y
y la puterea x
x=5 la puterea0 la puterea9=1 la puterea 9=1 ⇒ x=1
y=3 la puterea 6 la puterea 5=3 la puterea 6*5=3 la puterea 30 =27000⇒y=27000
x la puterea y= 1 la puterea 27000⇒ y=1
y la puterea x =27000 la puterea 1 ⇒x=27000
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!