Răspuns :
se imnulteste cu 9, 2*9=18, -6*9=-54 termenii din 2 in 2
ori asa ori fiecare termen sa se inmulteasca cu -3, pentru a afla termenul urmator
deci -54*-3=162 (18*9)
si 162*-3=-486 (-54*9)
urmatorii 2 termeni sunt 162 si -486
ori asa ori fiecare termen sa se inmulteasca cu -3, pentru a afla termenul urmator
deci -54*-3=162 (18*9)
si 162*-3=-486 (-54*9)
urmatorii 2 termeni sunt 162 si -486
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!