Răspuns :
[tex] \frac{12}{ \sqrt{3} } = \frac{12 \sqrt{3} }{3} = 4 \sqrt{3}
[/tex]
[tex]- \frac{9}{3 \sqrt{3} } = - \frac{9 \sqrt{3} }{9} = - \sqrt{3} [/tex]
[tex] \frac{16}{2 \sqrt{2} } = \frac{16 \sqrt{2} }{4} = 4 \sqrt{2} [/tex]
[tex] \frac{42}{2 \sqrt{7} } = \frac{42 \sqrt{7} }{14} = 3 \sqrt{7} [/tex]
[tex] \frac{18}{2 \sqrt{3} } = \frac{18 \sqrt{3} }{6} = 3 \sqrt{3} [/tex]
[tex] \frac{12}{3 \sqrt{2} } = \frac{12 \sqrt{2} }{6} = 2 \sqrt{2} [/tex]
[tex] \frac{36}{3 \sqrt{6} } = \frac{36 \sqrt{6} }{18} = 2 \sqrt{6} [/tex]
[tex] \frac{-21} \sqrt{7} } = \frac{21 \sqrt{7} }{7} } = 3 \sqrt{7} [/tex]
asa trebuie facute si celelalte. sper ca ai inteles. as vrea sa ti le rezolv si pe celelalte, dar nu am timp. mult noroc la teme. :)
[tex]- \frac{9}{3 \sqrt{3} } = - \frac{9 \sqrt{3} }{9} = - \sqrt{3} [/tex]
[tex] \frac{16}{2 \sqrt{2} } = \frac{16 \sqrt{2} }{4} = 4 \sqrt{2} [/tex]
[tex] \frac{42}{2 \sqrt{7} } = \frac{42 \sqrt{7} }{14} = 3 \sqrt{7} [/tex]
[tex] \frac{18}{2 \sqrt{3} } = \frac{18 \sqrt{3} }{6} = 3 \sqrt{3} [/tex]
[tex] \frac{12}{3 \sqrt{2} } = \frac{12 \sqrt{2} }{6} = 2 \sqrt{2} [/tex]
[tex] \frac{36}{3 \sqrt{6} } = \frac{36 \sqrt{6} }{18} = 2 \sqrt{6} [/tex]
[tex] \frac{-21} \sqrt{7} } = \frac{21 \sqrt{7} }{7} } = 3 \sqrt{7} [/tex]
asa trebuie facute si celelalte. sper ca ai inteles. as vrea sa ti le rezolv si pe celelalte, dar nu am timp. mult noroc la teme. :)
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!