Răspuns :
c = b -120
2a + b + c = 2a + b + b -120 = 2a + 2b - 120 = 2· ( a +b) - 120 =
= 2 · 866 - 120 = 1732 - 120 =1612
2a + b + c = 2a + b + b -120 = 2a + 2b - 120 = 2· ( a +b) - 120 =
= 2 · 866 - 120 = 1732 - 120 =1612
a+b=866
c=b-120
2a+b+c=2a+b+b-120=
2a+2b-120=2(a+b)-120=
2×866-120=1732-120=1612
c=b-120
2a+b+c=2a+b+b-120=
2a+2b-120=2(a+b)-120=
2×866-120=1732-120=1612
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!