Răspuns :
Daca nu ma insel iti da asa:
= - radical din 5 + 2radical din 2 +radical din 5 - radical din 2
= radical din 2
= - radical din 5 + 2radical din 2 +radical din 5 - radical din 2
= radical din 2
I√5-2√2I = -√5 +2√2 (modulul e intotdeuna pozitiv)
I√5-√2I =√5-√2 (modulul e intotdeuna pozitiv)
I√5-2√2I +I√5-√2I =-√5 +2√2 +√5 -√2=
=√2
Sper ca te-am ajutat :)
I√5-√2I =√5-√2 (modulul e intotdeuna pozitiv)
I√5-2√2I +I√5-√2I =-√5 +2√2 +√5 -√2=
=√2
Sper ca te-am ajutat :)
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!