Răspuns :
a+b=319
a-b=27
(a+b)+(a-b)=319+27
(a+b)+(a-b)=346
2a+0=346
2a=346
a=346:2
a=173
b=319-173
b=146
:)
a-b=27
(a+b)+(a-b)=319+27
(a+b)+(a-b)=346
2a+0=346
2a=346
a=346:2
a=173
b=319-173
b=146
:)
a,b - numerele
a+b = 319
a-b = 27 => a=27+b
a+b =319 => 27+b+b = 319
27+2b = 319
2b= 319-27
2b = 292
b=292:2
b= 146
a=27+b
a= 27+146
a=173
a+b = 319
a-b = 27 => a=27+b
a+b =319 => 27+b+b = 319
27+2b = 319
2b= 319-27
2b = 292
b=292:2
b= 146
a=27+b
a= 27+146
a=173
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!