Răspuns :
f(x)=-2(x-m)², inlocuim m din multime , m=-1 ⇒f(x)=-2(x+1)²
m=0⇒f(x)=-2x², m=1, f(x)=-2(x-1)². m=3,f(x)=-2(x-3)², in felul acesta avem 4 functii pe care le reprezentam pe un grafic , este suficient sa le determinam solutiile , care reprezinta intersectia lor cu Oy , ele sunt sub forma de parabola dar convexa , "nu tine apa ", deorece este - a
pentru prima f(-1)=0, f(0)=-2
pentru a doua f(0)=0, f(1)=-2
pentru a treia f(1)=0, f(0)=-2
pentru a patra f(3)=0, f(1)=-8
m=0⇒f(x)=-2x², m=1, f(x)=-2(x-1)². m=3,f(x)=-2(x-3)², in felul acesta avem 4 functii pe care le reprezentam pe un grafic , este suficient sa le determinam solutiile , care reprezinta intersectia lor cu Oy , ele sunt sub forma de parabola dar convexa , "nu tine apa ", deorece este - a
pentru prima f(-1)=0, f(0)=-2
pentru a doua f(0)=0, f(1)=-2
pentru a treia f(1)=0, f(0)=-2
pentru a patra f(3)=0, f(1)=-8
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!