Răspuns :
daca il inlocuim pe x cu 2, in prima paranteza va fi 2-2=0, si 0 inmultit cu orice numar este 0.
Daca x este 2 , atunci inlocuiesti x din problema cu 2
=> (2 - 2) (2 x 2 + 2 x 2 + 4 ) = 0 ( 4 + 4 + 4 ) = 0
pentru ca orice numar inmultit cu 0 da 0 .
Sper ca te-am ajutat !
Spor !
=> (2 - 2) (2 x 2 + 2 x 2 + 4 ) = 0 ( 4 + 4 + 4 ) = 0
pentru ca orice numar inmultit cu 0 da 0 .
Sper ca te-am ajutat !
Spor !
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!