a-b=47 de aici a=47+b a/b=3 rest7 deci de aici a=bx3+7 apoi inlocuim aici pe "a" cu ce am aflat mai sus...adik 47+b=bx3+7 47-7=bx3-b 40=2xb b=40/2 b=20 si a-b=47 adik a-20=47 a=47+20 a=67 proba a-b=47 adik 67-20=47 a/b=3rest7 adik 67/20=3 rest 7
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!