Răspuns :
A x B =2010 (1)
A x C =2010 (2)
Din (1) si (2) ==> B=C ==> B - C=0
A x 0= 0
A x C =2010 (2)
Din (1) si (2) ==> B=C ==> B - C=0
A x 0= 0
a ori b este egal cu 2010
a ori c este egal cu 2010
din 2010 si 2010 rezulta ca b=c si rezulta ca b minus c=0
a ori 0 este egal cu 6
a ori c este egal cu 2010
din 2010 si 2010 rezulta ca b=c si rezulta ca b minus c=0
a ori 0 este egal cu 6
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!