Răspuns :
m(b)=m(a)=120 deoarece este trapez isoscel
m(d)=m(c)=65 deoarece este trapez isoscel
m(d)=m(c)=65 deoarece este trapez isoscel
in trapez isoscel avem : m∡A = m∡B
m∡C = m∡D
daca m∡A = 115° atunci m∡B =115°
m∡C = 65° atunci m∡D = 65°
m∡C = m∡D
daca m∡A = 115° atunci m∡B =115°
m∡C = 65° atunci m∡D = 65°
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!