Răspuns :
a-b=1113
a:b=7 r=63
a=b*7+63
7b+63-b=1113
6b=1113-63
6b=1050
b=175
a=1113+175
a=1288
a:b=7 r=63
a=b*7+63
7b+63-b=1113
6b=1113-63
6b=1050
b=175
a=1113+175
a=1288
a-b=1113
a:b=7 rest 63==>a=b×7+63
7b+63-b=1113
7b-b=1113-63
6b=1050
b=1050:6
b=175
a=175×7+63
a=1288
a:b=7 rest 63==>a=b×7+63
7b+63-b=1113
7b-b=1113-63
6b=1050
b=1050:6
b=175
a=175×7+63
a=1288
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!