Răspuns :
5·x+17·x=x·(5+17)=x·22
6·a-18·b=6·(a-3b)
3·a+18·b-12·c=3·(a+6b-4c)
x+y+z=17
5x+5y+5z=13x+13y+13z-1313⇔5·(x+y+z)=13·(x+y+z)-1313⇒13-5=7·(x+y+z)=1313⇒
7x+7y+7z=1313
882-3·(7x+7y+7z)=?
882-3·1313=882-3939=-3057
6·a-18·b=6·(a-3b)
3·a+18·b-12·c=3·(a+6b-4c)
x+y+z=17
5x+5y+5z=13x+13y+13z-1313⇔5·(x+y+z)=13·(x+y+z)-1313⇒13-5=7·(x+y+z)=1313⇒
7x+7y+7z=1313
882-3·(7x+7y+7z)=?
882-3·1313=882-3939=-3057
5x+17x=xx(5+17)=xx22
6a-18b=6x(a-3b)
3a+18b-12c=3x(a+6b-4c)
2.x+y+z=17
5x+5y+5z=5x1785
13x+13y+13z-1313=13x17-1313=1092
882-3x7x17=
6a-18b=6x(a-3b)
3a+18b-12c=3x(a+6b-4c)
2.x+y+z=17
5x+5y+5z=5x1785
13x+13y+13z-1313=13x17-1313=1092
882-3x7x17=
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!