Răspuns :
A+b=6000
A=6000-b
A-b=1188 Inlocuim A cu ce ne-a dat mai sus si obtinem:
6000-b-b=1188
6000-2b=1188
2b=6000-1188
2b=4812
b=4812:2 , b=2406 , inlocui b in A=6000-b si obtinem:
A=6000-2406
A=3594
A=6000-b
A-b=1188 Inlocuim A cu ce ne-a dat mai sus si obtinem:
6000-b-b=1188
6000-2b=1188
2b=6000-1188
2b=4812
b=4812:2 , b=2406 , inlocui b in A=6000-b si obtinem:
A=6000-2406
A=3594
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!