Răspuns :
f(0)= 5-0=5
f(1)= 5-1=4
f(2)= 5-2=3
..................
f(5)= 5-5=0
f(0)* f(1) * f(2) * ...*f(5)= 5*4*...*0 =0 orice produs de numere inmultit cu 0 da 0
f(1)= 5-1=4
f(2)= 5-2=3
..................
f(5)= 5-5=0
f(0)* f(1) * f(2) * ...*f(5)= 5*4*...*0 =0 orice produs de numere inmultit cu 0 da 0
f:R-->R, f(x)=5-x
f (0) = 0-5 = -5
f (1) = 1-5 = -4
f ( 2) = 2-5 = -3
f (3) = 3-5 = -2
f (4) = 4-5 = -1
f (5) = 5-5 = 0
Produsul este = 0 , pentru că f(5) = 0 , care modifică toate calculele efectuate până la el .
f (0) = 0-5 = -5
f (1) = 1-5 = -4
f ( 2) = 2-5 = -3
f (3) = 3-5 = -2
f (4) = 4-5 = -1
f (5) = 5-5 = 0
Produsul este = 0 , pentru că f(5) = 0 , care modifică toate calculele efectuate până la el .
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!