Răspuns :
a)2x+1 supra 3=-0,(6) rezulta x = -1supra2
b)3x+0,5=-0,25 rezulta x=-1supra4
c)0,1 * x-0,25=-0,34 rezulta x=-5,9
d)(x-1):3supra4=-1supra6 rezulta x=5supra6
e)1 intreg 3 supra 7-x=-5supra14 rezulta x=15 supra14
f)1 intreg1supra3 *x-0,(4)=(-2supra3)totul la a 2 a rezulta x=2supra3
b)3x+0,5=-0,25 rezulta x=-1supra4
c)0,1 * x-0,25=-0,34 rezulta x=-5,9
d)(x-1):3supra4=-1supra6 rezulta x=5supra6
e)1 intreg 3 supra 7-x=-5supra14 rezulta x=15 supra14
f)1 intreg1supra3 *x-0,(4)=(-2supra3)totul la a 2 a rezulta x=2supra3
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!