d= 144/ 95-83 95-83=12 d=144/12= 12 a+d-c=48 => a-c=48-12 a-c=36 a*d+b*d-c*d si de aici dai factor comun pe d => d(a+b-c) DAR TU NU AI B CI D SI DACA AI CUM ZIC EU ATUNCI SE REZOLVA ASA: A*D+D*D-C*D = d(a+d-c)=12*48 pentru ca a+d-c = 48 => 12*48=576
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!