a+b=300 b+c=500 rezulta ca b=500-c a+c=400 rezulta ca a=400-c dar a+b=300 inlocuim 400-c+500-c=300 ,900-2c=300 rezulta ca 2c=900-300=600 atunci c=600:2=300 dar a+c=400.deci a=400-c=400-300=100 a+b=300 rezulta ca b=300-a=300-100=200
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!