Răspuns :
trebuie sa-l afli pe y
deci obtinem o ecuatie
1259-3y=602
3y=1259-602
3y=657
y=657/3
y=219
si astfel l-ai aflat pe y
deci obtinem o ecuatie
1259-3y=602
3y=1259-602
3y=657
y=657/3
y=219
si astfel l-ai aflat pe y
-3y= 602-1259
-3y=-657
y=-657:(-3)
= 219
Sper ca te.am ajutat
-3y=-657
y=-657:(-3)
= 219
Sper ca te.am ajutat
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!