Răspuns :
[(2x-200)*2-600]*2-200=1000
(4x-400-600)*2-200=1000
8x-2000-200=1000
8x=1000+2000+200
8x=3200
x=3200/8=400
(4x-400-600)*2-200=1000
8x-2000-200=1000
8x=1000+2000+200
8x=3200
x=3200/8=400
2 ( 2 ( 2x - 200 ) - 600 ) - 200 = 1000
2 ( 2 ( 2x - 200 ) - 600 ) = 1200
2 ( 2x - 200 ) - 600 = 600
2x - 200 = 600
2x = 800
x = 400
2 ( 2 ( 2x - 200 ) - 600 ) = 1200
2 ( 2x - 200 ) - 600 = 600
2x - 200 = 600
2x = 800
x = 400
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!