Răspuns :
a - b = 22 => a = b + 22
a + b = 42
b + 22 + b = 42 | :22
2b = 20 | :2
b = 10
a = b +22
a = 10 + 22 = 32
a-b =22
a+b =42.
Din a doua relatie inseamna ca a = 42-b si inlocuim in prima
Deci 42-b( asta e a) -b =22 , rezulta ca 2×b = 20 inseamna ca b= 10 si daca b=10 inseamna ca a = 42-10 =32
a+b =42.
Din a doua relatie inseamna ca a = 42-b si inlocuim in prima
Deci 42-b( asta e a) -b =22 , rezulta ca 2×b = 20 inseamna ca b= 10 si daca b=10 inseamna ca a = 42-10 =32
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!