Răspuns :
Problema data de tine se rezolva asa:
=[tex]5 \sqrt{3} * \sqrt{3} -5*2 \sqrt{2} -2* \sqrt{3} +2*2 \sqrt{3} [/tex]=
=[tex]15-10 \sqrt{6} -2 \sqrt{3} +4 \sqrt{2} [/tex]
raspunsul este in cazul in care in problema in loc de acel 5 este 3
adica [tex](3 \sqrt{3} -2)( \sqrt{3} -2 \sqrt{2} )[/tex]
=[tex]5 \sqrt{3} * \sqrt{3} -5*2 \sqrt{2} -2* \sqrt{3} +2*2 \sqrt{3} [/tex]=
=[tex]15-10 \sqrt{6} -2 \sqrt{3} +4 \sqrt{2} [/tex]
raspunsul este in cazul in care in problema in loc de acel 5 este 3
adica [tex](3 \sqrt{3} -2)( \sqrt{3} -2 \sqrt{2} )[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!