Răspuns :
3m+2c=1.18 /*-2
2m+3c=1.02/*3
-6m-4c=-2.36
6m+9c=3.06
______________ (+)
/ 5c=0.7
c=0.14
2m+3*0.14=1.02
2m+0.42=1.02
2m=0.6
m=0.3
2m+3c=1.02/*3
-6m-4c=-2.36
6m+9c=3.06
______________ (+)
/ 5c=0.7
c=0.14
2m+3*0.14=1.02
2m+0.42=1.02
2m=0.6
m=0.3
3m + 2c= 1,18 |-2
2m + 3c =1,02 |3 inmultim prima ecuatie cu -2 si pe a2a cu 3
-6m-4c=-2,36
6m+9c=3,06 adunam cele 2 ecuatii si obtinem
/ 5c= 0,7
c=0,14kg
3m+2*0,14=1,18
3m+0,28=1,18
3m=1,18-0,28
3m=0,9
m=0,3kg
2m + 3c =1,02 |3 inmultim prima ecuatie cu -2 si pe a2a cu 3
-6m-4c=-2,36
6m+9c=3,06 adunam cele 2 ecuatii si obtinem
/ 5c= 0,7
c=0,14kg
3m+2*0,14=1,18
3m+0,28=1,18
3m=1,18-0,28
3m=0,9
m=0,3kg
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!