Răspuns :
a+b+c=97
a+b=66
b+c=60
inlocuim a+b din a+b+c=97 => 66+c=97=> c=97-66=> c=31 acum aflam b-ul b+c=60=> b+31=60=> b=60-31=> b=29 a+29+31=97=> a=97-31-29=>a=37
sper sa fie bine :)
a+b=66
b+c=60
inlocuim a+b din a+b+c=97 => 66+c=97=> c=97-66=> c=31 acum aflam b-ul b+c=60=> b+31=60=> b=60-31=> b=29 a+29+31=97=> a=97-31-29=>a=37
sper sa fie bine :)
a+b+b+c ( am adunat a + b si b +c in aceasi operatie ) = 66 + 60 = 126
a + 2b + c = 126
97 ( a + b + c ) + b ( care a mai ramas ) = 126
b = 126 - 97
b = 29
a + 29 = 66 => a = 37
29 + c = 60 => c = 31
a + 2b + c = 126
97 ( a + b + c ) + b ( care a mai ramas ) = 126
b = 126 - 97
b = 29
a + 29 = 66 => a = 37
29 + c = 60 => c = 31
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!