Răspuns :
a + b = 371
3a + 2b = 1006
a = 371- b
3 ( 371 - b ) + 2b = 1006
1113 - 3b + 2b = 1006
1113 - 1006 = 3b - 2b
107 = b
b = 107
a = 371- 107
a = 264
verificam
264 + 107 = 371
3a + 2b = 1006
a = 371- b
3 ( 371 - b ) + 2b = 1006
1113 - 3b + 2b = 1006
1113 - 1006 = 3b - 2b
107 = b
b = 107
a = 371- 107
a = 264
verificam
264 + 107 = 371
a+b=371
a=371-b
3a+2b=1006
din ultimele doua inlocuim a
3*(371-b)+2b=1006
1113-3b+2b=1006
1113-b=1006
b=1113-1006
b=107
a+b=371
b=107
rezulta ca a=371-107
a=264
a=371-b
3a+2b=1006
din ultimele doua inlocuim a
3*(371-b)+2b=1006
1113-3b+2b=1006
1113-b=1006
b=1113-1006
b=107
a+b=371
b=107
rezulta ca a=371-107
a=264
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!