Răspuns :
2x2radical din 2+3x3radical din 2- 13radical din 2=
4radical din 2+ 9radical din 2-13 radical din 3 (au acelasi radical le efectuam in ordinea operatiilor)
13radical din 2-13 radical din 2=
0 (primul are + iar al doilea- deci este 0)
4radical din 2+ 9radical din 2-13 radical din 3 (au acelasi radical le efectuam in ordinea operatiilor)
13radical din 2-13 radical din 2=
0 (primul are + iar al doilea- deci este 0)
2√8+3√(18)-13√2
18=6×3=3²×2
8=2³
2√2³+3√(3²×2)-13√2
=4√2+9√2-13√2
=√2(4+9-13)
=0
18=6×3=3²×2
8=2³
2√2³+3√(3²×2)-13√2
=4√2+9√2-13√2
=√2(4+9-13)
=0
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!