Răspuns :
La primul
Modul 1:
( 1+2+4+0 ) x 3 = ( 3+4 ) x 3 = 7 x 3 = 21
Modul 2:
( 1+2+4+0 ) x 3 = 1x3 + 2x3 + 4x3 + 0x3 = 3+6+12+0 = 9+12 = 21
La al doilea
Modul 1:
( 18-9-6) : 3 = ( 9-6 ) : 3 = 3:3 = 1
Modul 2:
( 18-9-6 ) : 3 = 18:3 - 9:3 - 6:3 = 6-3-2 = 3-2 = 1
Modul 1:
( 1+2+4+0 ) x 3 = ( 3+4 ) x 3 = 7 x 3 = 21
Modul 2:
( 1+2+4+0 ) x 3 = 1x3 + 2x3 + 4x3 + 0x3 = 3+6+12+0 = 9+12 = 21
La al doilea
Modul 1:
( 18-9-6) : 3 = ( 9-6 ) : 3 = 3:3 = 1
Modul 2:
( 18-9-6 ) : 3 = 18:3 - 9:3 - 6:3 = 6-3-2 = 3-2 = 1
primul exercitiu
primul mod
( 1 + 2 + 4 + 0 ) x 3 = 7 x 3 = 21
al doilea mod
( 1 + 2 + 4 + 0 ) x 3 = 1 x3 + 2 x3 + 4 x 3 = 3 + 6 +12 = 21
al doilea exercitiu
( 18 - 9 - 6 ) : 3= 3 : 3= 1
al doilea mod
( 18 - 9 - 6 ) : 3 = 18 : 3 - 9 : 3 - 6 : 3 = 6 - 3 - 2 = 1
primul mod
( 1 + 2 + 4 + 0 ) x 3 = 7 x 3 = 21
al doilea mod
( 1 + 2 + 4 + 0 ) x 3 = 1 x3 + 2 x3 + 4 x 3 = 3 + 6 +12 = 21
al doilea exercitiu
( 18 - 9 - 6 ) : 3= 3 : 3= 1
al doilea mod
( 18 - 9 - 6 ) : 3 = 18 : 3 - 9 : 3 - 6 : 3 = 6 - 3 - 2 = 1
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!