Răspuns :
a+b+c=695
a-b=256⇒ b=a-256
a-c=192⇒ c=a-192
inlocuim b si c in prima ecuatie⇒ a+b+c=695 ⇒a+a-256+a-192=695⇒ 3a-448=695 3a=695+448=1143 ⇒ a=1143:3=381
a=381 dar b=a-256⇒ b=125
b=125
c=a-192⇒ c=381-192=189
c=189
a=381 b=125 c=189
Verificare a+b+c=695 381+125+189=695
a-b=256⇒ b=a-256
a-c=192⇒ c=a-192
inlocuim b si c in prima ecuatie⇒ a+b+c=695 ⇒a+a-256+a-192=695⇒ 3a-448=695 3a=695+448=1143 ⇒ a=1143:3=381
a=381 dar b=a-256⇒ b=125
b=125
c=a-192⇒ c=381-192=189
c=189
a=381 b=125 c=189
Verificare a+b+c=695 381+125+189=695
a+b+c=695
a-b=256>>a=b+256
a-c=192>>a=c+192
a+a-256+a-192=695>>3a-448=695>>3a=695+448>>3a=1143
a=381
b=a-256=381-256=125
c=a-192=381-192=189
a-b=256>>a=b+256
a-c=192>>a=c+192
a+a-256+a-192=695>>3a-448=695>>3a=695+448>>3a=1143
a=381
b=a-256=381-256=125
c=a-192=381-192=189
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!