[tex]a=9+ \frac{1}{1+ \frac{1}{1+ \frac{1}{2} } } =9+ \frac{1}{1+ \frac{1}{\frac{3}{2} } } =9+ \frac{1}{1+ \frac{2}3} }=9+ \frac{1}{\frac{5}3} }= 9+\frac{3}{5}= \frac{48}{5} [/tex]
[tex]b= \frac{28}{3} [/tex]
Aducem la numitor 15
[tex]a= \frac{144}{15};b= \frac{140}{15}; \\ a\ \textgreater \ b [/tex]
Singura chestie pe care s-ar putea sa nu o intelegi din rezolvarea mea este urmatoarea formula:
[tex] \frac{1}{ \frac{a}{b} } = \frac{b}{a} [/tex]
In rest sunt amplificari pe care sper ca stii sa le faci.