Răspuns :
546 + 127 - 96 : 3 + 73 x 2 - ( 62 : a + 24 : 2 ) - 5 x 11 = 689
673- 32 + 146- ( 62 : a + 12) - 55=689
787 -( 62 : a + 12) - 55 = 689
732 -( 62 : a + 12 ) = 689
732 - 689 = 62 : a + 12
43 = 62 : a + 12
43 -12 = 62 : a
62 : a = 31
a = 62 : 31
a = 2
673- 32 + 146- ( 62 : a + 12) - 55=689
787 -( 62 : a + 12) - 55 = 689
732 -( 62 : a + 12 ) = 689
732 - 689 = 62 : a + 12
43 = 62 : a + 12
43 -12 = 62 : a
62 : a = 31
a = 62 : 31
a = 2
546+127-96:3+73x2-(62:a+24:2 )-5x11 = 689
673-32+146-(62:a+12)-55 = 689
787-(62:a+12)-55=689
732-(62:a+12) = 689
732-689=62:a+12
43-12=62:a
31=62:a
31xa=62
a=62:31
a=2
673-32+146-(62:a+12)-55 = 689
787-(62:a+12)-55=689
732-(62:a+12) = 689
732-689=62:a+12
43-12=62:a
31=62:a
31xa=62
a=62:31
a=2
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!