Răspuns :
Pt a : Amplifici cu radical din 5 - 1 si iti da a=4 radical din 5 - 4 totul supra 4
Pt b : radical din 5 +1
Mg=radical din axb =radical adanc din (4 radical din 5 - 4 supra 4 )(radical din 5-1)=
=radical adanc din 20+4radical din 5 - 4radical din 5 - 4 totul supra 4 = radical adanc din 16 supra 4 = 4 supra 2 = 2 .
Pt b : radical din 5 +1
Mg=radical din axb =radical adanc din (4 radical din 5 - 4 supra 4 )(radical din 5-1)=
=radical adanc din 20+4radical din 5 - 4radical din 5 - 4 totul supra 4 = radical adanc din 16 supra 4 = 4 supra 2 = 2 .
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!