Răspuns :
R=1 segm +13
G=1segm
V=2 segm +13
322-26=296
296÷4=74(g)
74+13=87(r)
74×2+13=161
G=1segm
V=2 segm +13
322-26=296
296÷4=74(g)
74+13=87(r)
74×2+13=161
r + g + v = 322
r = 13 + g
v = r +g
---------------
înlocuim r cu ceea ce este după = , de asemeni înlocuim pe v
13 + g + g +13 +g +g =322 ⇒ 4g = 322 - 26 ⇒ 4g = 296 ⇒ g = 296 : 4 ⇒ g= 74
r = 13 + 74 ⇒ r = 87
v = 87 + 74 ⇒ v= 161
r = 13 + g
v = r +g
---------------
înlocuim r cu ceea ce este după = , de asemeni înlocuim pe v
13 + g + g +13 +g +g =322 ⇒ 4g = 322 - 26 ⇒ 4g = 296 ⇒ g = 296 : 4 ⇒ g= 74
r = 13 + 74 ⇒ r = 87
v = 87 + 74 ⇒ v= 161
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!