a , b , c b = a/2 c= a/3 a + a/2 + a/3 = 77 ( aducem la acelasi numitor si anume 6 , inmultind fiecare numar , primul cu 6 , al doilea cu 3 al treilea cu 2 si cel dupa egal cu 6) 6a + 3a + 2a = 462 11a = 462 a = 42 b = 21 c = 14
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!