Răspuns :
Punem conditia modulului : √3-2 <0 (deoarece √3=1,73; 1,73-2 =-0,27)
Si aici √3+2 >0 1,73+2 =3,73 >0
-√3+2 +√3+2 =4
Deoarece reducem termenii asemenea.(-√3 se reduce cu√3)
Si aici √3+2 >0 1,73+2 =3,73 >0
-√3+2 +√3+2 =4
Deoarece reducem termenii asemenea.(-√3 se reduce cu√3)
|√3-2|+|√3+2|=E (notăm cu E ecuația )
√4=2
√3<√4=>√3<2=>√3-2<0=>|√3-2|=-√3+2
√3+2 propoziția este pozitivă deoarece contine semnul + și de aici =>|√3+2|=√3+2
E=-√3+2+√3+2(se reduce -√3 cu +√3)
E= 2+2 (și atunci rămâne 2si 2)
E=4
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!